gastenboek

30 berichten, 3 pagina's 
27-05-2021
Geplaatst door: Heiko ter Schegget

Peugeauto: een klasse apart

Beter dan Edward van Zanten van Peugeauto is onmogelijk. Wat een goede monteur en wat een kennis van zaken! En de gastvrijheid van Edward en zijn vrouw. Peugeauto: een klasse apart!

11-12-2020
Geplaatst door: Ko Verlare

warme voeten en elactra gefixed

Steeds weer een feestje om bij Edward geweest te zijn metde 403. Na de verstopte kachelradiator in de ultrasoundbak weer troepvrij gekregen te hebben bleek er gelukkig ergens in het magazijntje een wel goede ventilatormotor te zijn die na wat prutsen prima bleek te werken. En jawel. Van totaal geen warmte naar heerlijk warme voeten. Ook nog de sluiting van de portierschakelaars en contactslot gevonden dus totaal relaxed weer naar huis.

18-09-2020
Geplaatst door: martien

203

Gisteren weer fijn geholpen door Edward S'morgens gebeld,kom maar langs dan kijken we wel even langs
Startmotor vervangen en doet het weer prima.

27-07-2020
Geplaatst door: martien

peugeot 203

Edward heeft weer gezorgd voor een geladen 203 doormiddel van een wisselstroom dynamo. Ook een nieuwe achter demper er onder, kan de oude dame weer vrolijk rondtuffen.

16-05-2020
Geplaatst door: Ko Verlare

Geweldige dag bij Edward

Na 22 jaar Traxion Avant gereden te hebben heb ik na een tijd lang oldtimerloos geweest te zijn een 403 B aangeschaft. Dankzij een tip van Edward! ..die me mailde dat hij 'misschien iets goeds wist'. Om een electronische ontsteking, wisselstroomdynamo en oliedrukmeter te laten monteren ben ik de 14e mei '20 z'n garage binnengereden. Van al de garages die ik ooit bezocht is dit wel de mooiste maar vooral ook gerund door de meest toegewijde en kundige 'garagiste' die ik tegenkwam. Op iedere vraag een enthousiast antwoord . Met een overdaad aan kennis en een jaloersmakende souplesse en snelheid werd ook nog even de carburateur gereviseerd, clignateur vervangen, bedrading gechecked en goed gelegd en een aanlopende rem gerepareerd. Het resultaat; veel bijgeleerd een zacht snorrende motor, remmen die niet meer snerpen,volop laadcapaciteit en geen gedoe meer met contactpunten en de mogelijkheid de motor 'in de gaten te houden' met een oliedrukmeter. Ik kan iedereen zo'n dag aanraden. Wat een topper die Edward!

10-03-2020
Geplaatst door: Joost

Bezoek 203 februari 2020

In oktober 2019 winterbeurt 203 afgesproken met Edward. Veel over hem gelezen en 1 keer ontmoet. Gezien zijn drukke agenda zou ik niet al te enthousiast moeten zijn, maar wat een (aardige) vakman. Stuurde dagelijks appjes met werkzaamheden. Geweldig om te zien hoe snel en goed hij vordert. Sturen, remmen, koppeling, schakelen alles functioneert weer als nieuw. Meters oliedruk en temp en electronische ontsteking completeren het geheel. Vakwerk om stuurkolomhuis schakelaars weer als nieuw te maken. Kortom met een bigsmile weer naar huis en de rekening was hierin ook een bijdrage. Zoveel vakwerk en passie is uniek (helaas) en alle euri’s waard. Top dus!

02-07-2019
Geplaatst door: Nancy Roland

Snelle service

Helaas niet meer in het bezit van een Peugeot.
Jaren geleden een 205 en 405 gehad.
M'n lievelingsauto is een 504. Misschien omdat wij ongeveer even oud zijn.

Vorige week pech met Skoda gekregen.
Via collega bij deze garage terecht gekomen.
Vriendelijke man en vrouw gesproken en snel èn kundig geholpen.

Bonne vacance!

13-05-2019
Geplaatst door: Frans

Sputterende oude dame

Dit weekend had onze "oude Dame" even geen zin. Na de winterslaap en wat verlaat, haar maar eens wakker geschud. Resultaat: rijdend weggezet en proestend wakker geworden. Na onderzoek bleken brandslangen niet goed, maar na de vervanging bleef ze proesten. Carburateur uit elkaar en gereinigd met als redultaat: proesten! Dus Edward gebeld en probleem voor gelegd. En zie hier de VAKMAN: diagnose op afstand en advies om de condensator te vervangen. Resultaat: Perfect rijdende Oude Dame en een heel blije eigenaar. Dank je Edward voor je goede adviezen.

18-04-2019
Geplaatst door: Leen Rozeboom

Een piepje in de koppeling

Mijn 504 B12 cabrio gaf een vreemd geluid.
Gisteren bij Edward motor eruit, druklager vast, kopp plaat op de nagels en drukgroep kaduk. Top reparatie incl nw uitlaat in RvS. Precisiewerk in combinatie met Brabantse gastvrijheid. Van harte aanbevolen.
Leen Rozeboom, Voorz. PCN

06-04-2019
Geplaatst door: martien

voorjaar

De statige oude dame [peugeot 203] uit de winterslaap gehaald.
Edward heeft ze flink onder handen genomen, oa grootte beurt,vastzittende remcilinders voorzien van nieuwe cups.
Kan ze weer fris het voorjaar in.